Om WCR

lördag 14 maj 2011

Gnosjötrampen 2011

Då var årets upplaga av Gnosjötrampen avklarad. Lördagen började med en något krånglande mage men övergick sedan i ett harmoniskt lugn lagom till start. Med fyra startande från WCR-teamet (Öberg, Torgny, Bassan och Sigge) denna tävlingen, samlades vi en halv timme innan start hos Torgny för att i ett lugnt tempo värma upp med en kort liten runda.
Kl.10.00 gick starten med 240 st anmälda cyklister som började färden upp mot Åsenhöga. Redan efter 4 km kände underteckna att detta blir för högt tempo att att hålla och var ganska snabb på att slå av takten. Torgny, Öberg och Bassan försvann snabbt bort i horisonten och tog upp jakten på täten.
Efter några kilometers ensam körning fick jag till slut sällskap och kunde forstätta färden i trevligt sällskap tillbaka till Gnosjö.
Väl i mål fick jag förklarat för mig att WCR-teamt hade skördat mycket fina placeringar denna fina cykeldag i de småländskaskogarna.
Torgny rullade starkt in på en andra plats och rörde till de ordentligt för Chaparall-teamet. Mycket imponerande som förklarar fighten med chaparallarna så här: - " Äh, dom är ju inte så märkvärdiga" 
Dagens andra stor överraskning, om inte än större än Torgnys andra plats, var Bassan fina placering som hade häng på tätklungan ända till de sista kilometrarn då det blev ett litet ryck i klungan. Bassan rullade så in 1 minut efter tätklungan vilket är mycket imponerande i premiär tävlingen för denne.
















Nedan följer dagens tid resultat.

Torgny Sundquist 2.01
Sebastian Axelsson 2.02
Alexander Öberg 2.14
Daniel Sigbladh 2.17

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar