Om WCR

fredag 30 september 2011

På tur med Perssons nya!

I tisdags var det dax för en fin fin höstrunda på cykeln igen efter ha legat lågt inför Lidingö. Tildas pappa (Öberg) annonserade redan föra veckan att han var sugen på en tur på tisdagseftermiddagen, om man bara hade vetat hur träningsverken skulle infina sig när man accepterade deltagandet.
Persson som investerat för 2012 var självklar given, och sugen till tusen på att känna skillnaden på Alu vs Carbon.
Bassan som inte var hundra i sitt knä efter Lidingö tackade vänligt men bestämt nej men stod nog ändå för kvällen prestation när han bjöd in till bullfika efter passet.

Kl.17.30 var det samling i den lite finare delen Lorensberg, närmare bestämt Korsvägen för att därifrån ta oss iväg söder ut. Först på plats var Persson, inte långt efter undertecknad med fru (oxå på cykel). Som vanligt var det samma person som brukar ha svårt med tider som anslöt sist till truppen (inga namn nämnda).
Efter ha klarat av dagens fotosession bar de upp på sadeln igen. Undertecknad la sig snabbt bredvid Persson för en närmare granskning av den nya besten....när plötsligt något oangenämnt observerades.
- "Persson du har ju glasögonen innanför remmarna!!!"
- "Han har tubsockar också, så då är de okey" kontrade Öberg snabbt med.
Persson som självklart hade en snabb bortförklaring till denna lilla fadäs, fortsatte med sina teorier kring Alu vs Carbon.

Passet avslutades med som tidigare utlovat, med ett rejält uppdukat bullfat och nybakad äppelkaka hemma hos Bassan. En mycket bra avslutning på ett fint höst pass. Vi tackar för den fina energipåfyllnnigen Bassan stod för och hoppas att det inte var första och sista gången detta eminenta initiativ ombesörjs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar