Om WCR

måndag 27 september 2010

Lidingöloppet 2010...En Bragd och sååå när silver!

Ja då var året Lidingölopp avklarat. Med två debutanter (Victor Persson, Daniel Sigbladh) och två något så när efarna (Alexander Öberg, Carl Johansson) löpare i årets startfällt fick vi ett minst sagt sensationellt resultat.
Lördagen startade med en stadig och stabil frukost på 7 Eleven i Hägersten med en Yalla, risifruiti och en lagom torr ostmacka. Vidare till Lidingövallen för att plocka ut nummerlapparna möter vi delar av våra kära kollegor från LGR teamet till synes något låghalta.
Kl.10.30 var pasta carbonara beställd på Blåklocksvägen 6 hos Roland Sigbladh vilket mycket riktigt serverades på härlig altanterass i ljummen höstvärme.
Med mycket snack om tidigre erfrenheter i Lidinglopp och annat taktiksnack blev sedan tiden knapp för Öberg/Johansson att hinna till start. Med kaffet i halsen blev det express taxifärd ner till starten.
Persson/Sigbladh som startade senare kunde i lungnanro svälja den nybackade Toscakakan och snöra på sig arbetsskorna för de kommande 30 km.















Väl i mål en smula mosig i ansiktet och ben tunga som blyklumpar var första tanken...Var skulle vi träffas?
Med saknad av mobiltelefon och utan bestämd träffpunkt blev det en aning jobbigt IGEN.















Till slut funna kamrater och vi kunde dela lycka och sorg...
Öberg gjorde en sensationell runda på 2,16,28 och missade retligt nog silvermedaljen således med ynka 1,28.
Men dagens bragd gick nog utan tvekan till The Old Man Himself Carl Magnus Johansson som med ny höftkula lyckades studsa rund de 30 mördande kilometrarna på 2,29 och slog där med sitt personliga rekord.
Undertecknad lyckades ranta runt på 2,33 och får väl vara hyffsat nöjd med den tiden som debutant i detta sammanhang.
Vår junior Persson som fick den stora äran att dela starten med övriga oseedade löpare längst bak i fältet fick zick-zacka sig in på den fina tiden 2,39

Här följer officiella resultatlistan efter lördagens tävling:

434 Alexander Öberg Gnosjö SWE 2.16.28
1354 Carl Johansson Gnosjö SWE 2.29.27
1758 Daniel Sigbladh Gnosjö SWE 2.33.53 
2416 Victor Persson Gnosjö SWE  2.39.10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar